Solidarity Park

Memorial campaign for International Brigadistas of the Ciudad de Barcelona

Festival del Solidarity Park 2021 – Cantant per Solidarity

El festival tindrà música, espectacles, poesia, vídeos, àudio visuals i altres arts barrejades amb la història i els relats de participació en el projecte Solidarity Park.

El Solidarity Park festival forma part d’un projecte en memòria dels aproximadament 300 brigadistes internacionals que anaven a bord del Ciutat de Barcelona, ​​enfonsat per un submarí feixista el 30 de maig de 1937, durant la Guerra Civil espanyola.

El projecte consisteix en la construcció d’un monument en el lloc des del qual els pescadors locals van anar a salvar els supervivents, a la platja de Malgrat de Mar, una localitat costanera de Catalunya.

El Solidarity Park és un projecte de participació comunitària que uneix les comunitats local i internacional en l’aprenentatge de la història de les Brigades Internacionals per combatre l’extrema dreta actual.

L’esperit del projecte és utilitzar l’art i la participació per arribar a les noves generacions, organitzant exposicions, festivals i realitzant actes a les escoles.

Centenars d’artistes han participat i el festival destacarà a molts d’ells.

Encara que aquest any es tracta d’un esdeveniment en línia, planegem construir i celebrar un gran festival internacional en el futur com a punt de referència contra l’extrema dreta i per construir l’internacionalisme i la solidaritat.

Si pots, fes una donació per ajudar-nos a crear un festival anual https://chuffed.org/project/solidarity-park .

Per a més informació sobre el projecte, visita www.solidaritypark.com

Fes-te fan de nosaltres a Facebook https://www.facebook.com/Solidaritypark/

Per a més informació sobre com ser un artista del Festival del Solidarity Park, envia un correu electrònic a ciudadbcn37@gmail.com

YouTube Solidarity Park – YouTube

Vols rebre el nostre butlletí?  http://eepurl.com/huYsHn

%d bloggers like this: