Solidarity Park

Memorial campaign for International Brigadistas of the Ciudad de Barcelona

participació

Solidarity Park és un projecte de col·laboració. Ens agradaria que ens ajudéssiu a crear el monument memorial pels herois de les Brigades Internacionals del Ciudad de Barcelona. La raó d’aquest projecte rau en que és part  de la nostra història, una història de solidaritat i de lluita contra el feixisme, que es rellevant avui dia.

La participació inclou vindre a conèixer el procés i ajudar en la seva realització. Ja són més de 500 persones que ens han ajudat a esculpir. Hem fet varis tallers i events, especialment d’escultura a peu de carrer.

Centenars de persones han col·laborat amb més de 18.000€ per ajudar-nos a completar la primera fase del projecte. Però encara necessitem una mica més d’ajuda per a mantenir la participació fins al final. L’ajuntament està d’acord en arribar a la fase final, tenim l’esperança de completar el memorial aquest 2019. Ajuda’ns!

Hem involucrat estudiants a les seves escoles i instituts que s’han vinculat internacionalment per a crear art i aprendre’n la història. Els estudiants estaran directament involucrats en el disseny d’aspectes del monument i ajudant a crear-lo. Hem previst continuar aquesta tasca amb les escoles i instituts en el futur.

Artistes d’arreu del món han fet gravats i quadres inspirats en la història del vaixell Ciudad de Barcelona. Amb això i el gran treball dels estudiants formen el nucli de l’exhibició “Brigadistas Return”. També la presentació de les primeres 30 figures del monument, que van ser exposades amb un muntatge audio-visual.

Per a posar tot en comú obrirem el centre Solidarity Park a Malgrat de Mar. Al centre exposarem les peces d’art fetes en el projecte, mostrant una exhibició històrica i un taller mòbil per mostrar el procés i donar accés a unir-vos al projecte. Per a més informació consulteu els següent links.

Per saber-ne més accediu a la nostra pàgina o grup de facebook.

%d bloggers like this: