Solidarity Park

Memorial campaign for International Brigadistas of the Ciudad de Barcelona

Pots votar aquí els ulls de bou de la comunitat d’estudiants

Pots votar “aquí” els ulls de bou de la comunitat d’estudiants que creus que s’haurien d’incorporar al monument Solidarity park l’any 2023.

La votació s’obrirà divendres 27 de maig i acabarà el 8 de juliol de 2022. Les persones guanyadores s’anunciaran al setembre.

S’han presentat 245 dissenys de 7 instituts diferents Johann-Gottfried-Herder-Gymasium Koeln, Ins. Ramon Turró, Escoles Fonlladosa, Ins. Escola Lloret de Mar, Ins.Martí Pous, Ins. La Salle Montcada, Escola Vedruna

Tens 12 vots. Els 12 dissenys més votats tindran l’oportunitat de publicar-se al calendari del Solidarity Park 2023. D’entre aquests 12 finalistes, l’artista del monument, Rob MacDonald, n’escollirà 4 que es faran en pedra per ser presentats al festival Solidarity Park 2023.

El projecte educatiu del Solidarity Park connecta l’aprenentatge de l’anglès, l’art i la història amb l’objectiu de donar als estudiants les habilitats per analitzar objectivament el procés de la història per ells mateixos. Donem la benvinguda a les escoles de Catalunya, l’Estat espanyol i internacionals perquè participin amb nosaltres l’any 2023 i més endavant.

Si vols que la teva escola participi en el projecte educatiu del Solidarity Park, dona un cop d’ull al nostre dossier didàctic “aquí” (en anglès i català) i envia’ns un correu a info@solidaritypark.com

Fes-te soci/sòcia del Solidarity Park per 1 euro al mes “aquí

Subscriu-te a la nostra llista de correu “aquí

%d bloggers like this: