English / Castellano / Deutsch / Svenska

Solidarity Park és un monument commemoratiu per als brigadistes internacionals deL Ciudad de Barcelona, un vaixell que va ser enfonsat pels feixistes a la Guerra Civil espanyola el 1937. En els darrers cinc anys hem creat un projecte comunitari internacional que ha construït un monument a aquest important esdeveniment històric a Malgrat de Mar. als objectius originals del projecte

Milers de persones han participat en aquest projecte que ha reunit les comunitats internacionals i locals, ha implicat estudiants de l’escola i ha utilitzat l’art i la participació com a mètode per crear una memòria viva.  La història de Solidarity Park fins ara.

Alumnats de Barcelona

Ara volem utilitzar la base que hem creat per continuar reunint artistes, joves i diferents comunitats per desenvolupar anualment un Festival Internacional d’Arts del Solidarity Park. Això no només recordarà el paper de les brigades internacionals, sinó que ens unirà avui en la lluita contra l’extrema dreta. 

Necessitem la teva ajuda perquè això passi!

La unió és la força – Un festival del poble

Solidarity Park s’ha unit amb l’associació Amical de les Brigades Internacionals  a Catalunya, la companyia de teatre La Voz Ahogada i l’ Associació Catalana d’Expresos Polítics del Franquisme . Junts tenim previst unir-nos amb els nostres partidaris internacionals, altres associacions, artistes, grups polítics, sindicats i particulars per crear aquest festival. Volem convidar-vos individualment i al vostre grup a afiliar-vos al projecte i donar-nos suport.

Per crear un festival d’aquest tipus, necessitem una operació professional i un exèrcit d’activistes. Durant els darrers anys hem treballat com a equip de voluntaris i això continuarà, però ara hem de desenvolupar un equip organitzador de 4 persones que pugui començar dedicant un dia a la setmana al desenvolupament del festival. També estem realitzant reunions mensuals (en anglès-espanyol) perquè tothom participi i comparteixi en la direcció del festival. 

L’etos central de Solidarity Park és la participació, de manera que no passarà sense vosaltres. Volem que el festival sigui interactiu i estigui dirigit per artistes quotidians, celebrant el treballs creatius que provenen de les nostres comunitats locals, però compartint aquesta obra a nivell internacional. 

Els nostres principals objectius són

  • Crear un festival internacional d’arts anual a Catalunya com a pol d’atracció per a la lluita contra l’extrema dreta actual.
  • Mantenir viva la història de les brigades internacionals.
  • Organitzar artistes i vincular comunitats locals i internacionals. 
  • Difondre el projecte d’escoles Solidarity Park i ensenyar la història dels “brigadistes” a una nova generació.
  • Crear els fonaments econòmics i organitzatius necessaris per assolir els objectius anteriors i construir un festival d’unitat any rere any.

Quin és el nostre pla d’acció:

  • Maig de 2021: Festival en línia amb esdeveniment en directe (vegeu maig de 2020) 
  • De juny a setembre de 2021: esdeveniments setmanals d’actuació d’artistes en línia
  • Octubre de 2021: mini festival d’actuació en directe al nou monument amb un enllaç en línia.
  • Maig 2022 – Primer Festival Internacional d’Arts Solidarity Park. Inauguració internacional del monument (si Covid ho permet).

Per què necessitem els vostres diners

Volem pagar quatre persones per treballar un dia a la setmana per desenvolupar el festival, planificar esdeveniments regulars, recaptar diners i crear la infraestructura professional necessària per al projecte.

Volem crear un esdeveniment en directe, interactiu i internacional a l’octubre, en l’aniversari de quan les brigades internacionals van deixar l’Estat Espanyol. Per a això, necessitem contractar personal i equipament.

Volem ampliar les nostres xarxes socials, la qualitat de la producció de vídeo i la publicitat a tot el món en diversos idiomes.

Esperem que els diners que recaptem aquí es complementin amb subvencions i beques. Com a associació, els nostres comptes es faran d’acord amb els requisits legals. Presentarem actualitzacions periòdiques a les nostres assemblees mensuals i aplicarem una política oberta i transparent.

Hi ha dues maneres de donar. lloc de crowdfunding i PayPal

Tenim alguns regals per animar-vos a donar.

Afiliació individual – Per cada donació de 10 euros o més t’uneixes a l’associació Solidarity Park durant un any. Podràs assistir a les reunions i donar forma a el projecte. Se t’afegirà a la llista de correu i se’t mantindrà informat de totes les activitats.

Afiliació de grup – Per una donació de més de 50 euros la teva organització pot estar representada en les reunions, afegir el seu logotip al projecte i ser un col·laborador oficial del festival. També rebrà 10 insignies per a l’organització i se li mantindrà informat de totes les activitats des de la nostra llista de correu.

A més, en el lloc de Crowdfunding hi haurà regals relacionats amb les donacions. Això s’actualitzarà i s’informarà de les noves ofertes en les nostres xarxes socials.

Al lloc de Crowdfunding hi ha una opció per a una donació regular. Si pots fer una petita donació periòdica seria un gran suport. 

Algunes ofertes a la pàgina de finançament. 

15 € Cinc Insígnies de Solidarity Park i afiliació.

120 € Un mini brigadista d’alabastre i afiliació.

25 €  Samarreta Solidaritat Park i afiliació. 

25 € Impressions d’imatges donades al projecte pels nostres artistes col.laboradors i afiliació.

35 € Llibres i afiliació.

Si no us voleu afiliar però voleu fer una donació, si us plau informeu-nos.

Més informació:

Website – www.Solidaritypark.com

Join our email list – http://eepurl.com/huYsHn

Email – Ciudadbcn37@gmail.com 

Facebook Page – https://www.facebook.com/Solidaritypark

YouTube – https://www.youtube.com/channel/UCJ-0bF_up-NPaUTF7f8-qyA

Facebook group . https://www.facebook.com/groups/solidaritypark1937 | Facebook

Twitter – https://twitter.com/solidarity1937

Instagram – https://www.instagram.com/solidarity_park/otos and videos

AMICAL https://amicalbrigadesinternacionals.wordpress.com/

ACEPF https://expresospoliticsdelfranquisme.com/