Solidarity Park

Memorial campaign for International Brigadistas of the Ciudad de Barcelona

“Sing por Solidarity” – Festival 30 maig 2021 Solidarity Park, Una crida a l’artista a participar.

(Version English y castilian)

El projecte Solidarity Park fa una crida perquè artistes de tot el món participin amb nosaltres al festival online en l’aniversari de l’enfonsament del vaixell Ciudad de Barcelona el 30 de maig de 2021. (veure http://www.Solidaritypatk.com)

El Ciudad de Barcelona, transportava a voluntaris de diferents països que l’any 1937 venien a lluitar contra el feixisme, quan un torpede el va enfonsar matant a molts brigadistes. Segons alguns testimonis, mentre el vaixell s’anava enfonsant els brigadistes que no havien pogut saltar cantaven “la internacional” animats pels companys que estaven a l’aigua. Un cant d’internacionalisme, solidaritat i lluita per una societat socialista. 

Aquest any a causa de la pandèmia el nostre festival tornarà a ser majoritàriament en línia. El Solidarity Park ha estat un projecte de participació des dels seus inicis en el qual van participar 1.000 persones en la talla del monument, centenars d’alumnes en el projecte de les escoles i també molts altres artistes. Fem aquesta participació perquè hem d’unir-nos i aprendre la història dels brigadistes que actualment encara és rellevant.

El tema d’enguany es diu “cant per solidaritat”. Tenim previst fer un gran esdeveniment el 30 de maig compartint el treball d’artistes que col·laboren amb el nostre projecte. Així que si us plau envieu les vostres cançons i vídeos. Solidarity Park és un projecte d’art ampli que no volem que es limiti només a la música.  Si vols expressar el teu “cant per solidaritat” en poesia, teatre, performance o imatge ens encantaria compartir-lo també. 

La data límit d’enviament de treballs és l’1 de maig. El festival serà el 30 de maig de 2021.

Si us plau, poseu-vos en contacte amb nosaltres tan aviat com sigui possible si esteu pensant de participar a ciudadbcn37@gmail.com

Agraïm totes les obres d’art mostrades al festival i sabem que l’exposició no paga el lloguer dels artistes obrers. Ens comprometem a ajudar els artistes de tot el món a organitzar-se i reunir-nos. Per a nosaltres els ideals humanitaris dels brigadistes internacionals són l’essència del que expressa l’art, però també per la lluita dels drets dels artistes a pagar per la seva obra. A mesura que creixi el festival Solidarity Park esperem conèixer en primer lloc les despeses i després pagar als treballadors de l’art participants. 

Per ajudar a desenvolupar aquest festival aquest any i més enllà estem demanant donacions. (Donar aquí). Si vostè o la seva organització vol d’afiliar-se a la nostra associació si us plau poseu-vos en contacte amb nosaltres Ciudadbcn37@gmail.com

%d bloggers like this: